A koronavírus folyamatos téma, a gépkocsi gyártás már hetek óta akadozik, az elektronikus eszközök piaca is megsínyli, most pedig már az esportban is tapasztalhatjuk a hatásait.

A koronavírusról (sajnos) már egyre többet tudunk. Kínából indult, mostanra azonban már a világ minden pontjáról jelentettek fertőzötteket. Mivel a vírus ellen még mindig nincs működő és biztos ellenszer, mindenki próbálja a lehető legalacsonyabbra csökkenteni a kockázatot. Nem kivételek ez alól az esport események sem.

A League of Legends világából jött a hír, miszerint egy koreai hosztot, Mina Kimet kellett kórházba szállítani, ahol később karanténba is került. A hölgy legfőbb tünete a láz volt, a koronavírus egyik legjellemzőbb tünete.

 

A szervezők természetesen az eset után azonnal értesítették az összes csapatot, akik kapcsolatba léphettek a hoszttal. Továbbá megkértek mindenkit, hogy menjen haza és legyen kiemelten óvatos a következő időszakban. Sőt, ha van rá mód, ne is nagyon hagyják el a lakást, vagyis egyfajta önként vállalt karantént kértek a LoL-osoktól.

 

Újabb hivatalos információ még nem látott napvilágot, így csak reménykedhetünk benne, hogy nem koronavírus van a háttérben, és nincs semmilyen komoly baja a műsorvezető hölgynek. Mielőbbi jobbulást, várjuk vissza őt is és a csapatokat is a streamekre.

Borító: dexerto

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×