Egyértelműen játékhiba okozza, de nem jár érte VAC. Reméljük a Valve minél előbb kijavítja, ekkorát nem normális ugrani egy játékban.

Az ugrások helyes elsajátítása alapvető skill a CS:GO játékosok eszköztárában. Fontos rövidítéseket hozhatunk össze egy-egy jó ugrással, meglepve ezzel az ellenfelet. Nem is csoda, hogy a kz gyakorlást még a profik is fontos elemnek tartják a mindennapos felkészülés alatt.

Ezt a fontos területet sújtja a CS:GO világ legújabb bosszantó hibája.

BananaGaming fedezte fel a zavaró tényezőket, melyeket videó formájában meg is osztott a közösség tagjaival. A friss jump bug lehetővé teszi, hogy megússzuk a fall damage-et, illetve irreálisan hosszú ugrásokat hozhatunk össze vele. Mirage miden például át lehet ugrani vele rövidről a sarokba.

Működése szerint az új jump bug lehetővé teszi, hogy egy újabb ugrást kezdeményezzünk, pontosan a leérkezés előtt. Meggátolja a sebzést, és egyúttal felgyorsítja a karaktert, nagyobb ugrásokat lehetővé téve ezzel. Ha tehát pont a leérkezés pillanatában, tökéletes időzítéssel el tudunk indítani egy újabb ugrást, hosszabb területekre is beugorhatunk.

 

VAC ban a visszajelzések alapján nem jár érte, igazából nem is lenne jogos a dolog. A bug egyértelműen a Valve hibájából került be, így inkább javításban reménykedünk, mint ban hullámban.

Használatát nem javasoljuk, de vigyázni érdemes vele. Mostantól olyan ugrásokra is számítani lehet az ellenféltől, amiket eddig nem tudtak megugrani.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×