Az Apex Legends egyik legfőbb bevételi forrása a kozmetikai tartalmak rendszere. A közösség új elemekkel bővítené a skineket, hogy jobban megérjék a pénzüket.

A Free-to-Play játékok esetében a kiadók csak és kizárólag a mikrotranzakciókból várhatnak bevételt. Ha azok minőségiek, akkor nagy eséllyel a játékosok megnyitják a pénztárcájukat, ezzel támogatva a projektet. A legtöbb játék esetében ezek a mikrotranzakciók valamilyen fajta kozmetikai tartalmakhoz vannak kötve, olyanokhoz, mint a karakter, vagy éppen a fegyverskinek.

Az Apex Legends esetében mind a kettőből találni a játékban, ráadásul szép számmal. A fejlesztők is igyekeznek kielégíteni a közösség vágyait, minden nagyobb eseménnyel, vagy szezonnal érkeznek új tartalmak, amiket a játékosok hozzáadhatnak gyűjteményükhöz.

A fent látható képen az Apex Legends legújabb csomagja, az Octane Edition látható, ami a játékot, valamint Octane tematikájú kozmetikai elemeket, na meg 1000 Apex Coint tartalmaz. A speciális tartalmak között egy Badge, egy Charge Rifle skin, egy Charm, na meg egy Octane skin található.

Az új csomag kapcsán beindult az ötletgyár az Apex közösségen belül, mondván mi lenne, ha a Legendary skinek a képességeknek is új animációs effekteket adnának?

XenotheBoi meg is tervezte az új Octane skinhez a speciális effekteket, a karakter Jump Padjét és az injekcióját látta el tematikus vonásokkal.

Az ötlet egyébként kiváló, tényleg jót tenne a kozmetikai vonalnak egy ilyen jellegű bővítés, arról már nem is beszélve, hogy feltehetően így szívesebben költekeznének a játékosok. Elvégre több mindent kapnának a pénzükért.

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/?ref=pages_profile_groups_tab&source_id=381780045225012

×