Nem mindennapi akciót kaptak a South Park játékok a Steamen.

Trey Parker és Matt Stone már beírta magát a történelembe a South Park televíziós sorozatával, a PC-ket viszont 2014-ben a The Stick of Truth című játékkal hódították meg, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Erről egyrészt a készítőcsapat tehet, hiszen az Obsidianra bízták Trey Parkerék, akiknek az olyan klasszikusokat köszönhetünk, mint a  Neverwinter Nights 2, a Fallout: New Vegas vagy az épp nemrég megjelent The Outer Worlds.

 

A The Stick of Truth sikereiről 29,99 eurós ára is árulkodik, ami most 90%-os akcióban elérhető, így mindössze 2,99 euróért, azaz ezer forintért hozhatjuk el ezt a remek játékot.

Nem mindennapi akció

2017-ben megérkezett a játék folytatása, a The Fractured but Whole, amit még mindig 59,99 euróért árulnak a Steam áruházában, ám ez is kapott egy laza 90%-os akciót, így mindössze 6 eurót kell kifizetnünk érte, ha ki szeretnénk próbálni a játékot.

Nem kérdés, hogy ennyit megér-e a játék

A két játékot csomagban is megvásárolhatjuk, így 91%-os kedvezményt kapunk, azaz a 90 euró helyett mindössze 8,09 eurót, azaz 2 700 Ft-ot kell kifizetnünk, ami meglehetősen baráti.

Nem érdemes várni, ugyanis az akció mindössze ma délutánig tart!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×