Ha nem valami varázslat áll a fegyverek mögött, Reaper-nek hitelt kell majd felvennie, vagy a meccsek végén összeszednie, amit eldobált.

Az Overwatch hőse Reaper az egyik legveszélyesebb karakter a játék világában. Egy katonai kísérletnek hála sejtjei egyszerre bomlanak és újulnak meg soha nem látott sebességgel. Ezt a folyamatot ráadásul fel is tudja gyorsítani, e közben teste gyakorlatilag megszűnik létezni, csupán fekete köd marad a helyén. Olvashatjuk a hivatalos háttértörténetben, azonban arra nincs magyarázat, hogy a katonából lett kegyetlen gyilkos, miért dobja el fegyvereit, ha kifogyott a lőszerből és hogyan szerez újakat folyamatosan.

 

Fraglrokt youtuber viszont annak nézett utána, hogy ha Reaper nem valamilyen technológiai trükkel varázsol magának fegyvert újra és újra, mennyit kéne költenie egy átlagos meccsen. A karakter két kezében tartott shotgun a Remington V3 TAC 13-re hajaz leginkább, aminek darabja közel 280 ezer forint.

Egy átlag meccs alatt a youtuber szerint közel 30-szor töltünk újra a karakterrel, így Reaper közel 17 milliónyi lőfegyvert dob el minden körben. Nem is beszélve a töltényekről, amiből 240 körül használunk el ugyanennyi idő alatt. Egy rangsorolt meccsen a teljes költség 45 milliót is elérheti.

Lehet, hogy a zsoldos katonák jobban keresnek, mint hittük?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×