Szokás szerint a pletykák azonnal szárnyra kaptak.

Bizonyára minden oldschool PUBG játékos tapasztalta már, hogy a frissítések után rengeteg probléma van a játékkal. Ez állítólag a programozók kezdeti hanyagságára vezethető vissza, hiszen kezdetben csupán pár lelkes modder vágott neki a játék elkészítéséhez, emiatt többször volt már szó róla, hogy újraírják a PUBG-t, az alapoktól kezdve. Ez azóta sem történt meg, viszont nyílt két új PUBG Corp. stúdió is, az egyik Brendan Greene vezetésével ügyködik egy teljesen új, független játékon. A másikért pedig Glen Schofield felel, egyelőre erről a projektről nem lehet túl sokat tudni.

A pletykák hamar szárnyra kaptak / Kép: reddit.com

Most viszont ismét fellángoltak a pletykák, ugyanis a PUBG Corp. újabb projektbe vágja a fejszéjét, ami az XTRM néven fut egyelőre. A dolog pikantériája, hogy ezúttal Koreában folynak majd a fejlesztések aminek kapcsán számos új munkaerőre van szüksége a PUBG Corp.-nak.

A PUBG koreai menedzsere meg is szólalt az ügy kapcsán, ami tovább erősítette a feltételezéseket:

„Az XTRM egy új projekt, amit házon belül fejlesztünk.”

Arra a kérdésre, hogy ez új tartalom lesz a PUBG-hez vagy egy teljesen különálló játék, arról a következőket mondták:

„Semmi sincs még eldöntve egyelőre, lehet hogy így, de az is lehet, hogy másképp alakul…”

Az álláshirdetések között a PUBG Corp. kiemelte, hogy a jelentkezők rendelkezzenek TPP/FPP fejlesztési tapasztalatokkal, szóval jó eséllyel olyan játékról beszélünk, ahol megtalálható lesz mindkét játéknézet.

Az álláshirdetések egy része a PUBG Corp. hivatalos oldalán

Mindenki eldöntheti magában, hogy hisz-e pletykáknak. Biztosak csak a hivatalos bejelentés után lehetünk, ami remélhetőleg minél hamarabb megtörténik.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×