Megjött a Fortnite legújabb frissítése, aminek a Battle Pass csomagjába ezúttal egy Marvel szuperhős is bekerült. Deadpool a Season 2 rejtett tartalma.

Végre valahára játszható a Chaper 2 második szezonja, ami szám szerint a Fortnite 12. évadának minősül. A pályát ellepték a különböző frakciók, a PvP játékélménybe az Epic becsempészett egy kis PvE-t is.

A Battle Pass ehhez igazodik, a Fortnite világ legkiválóbb ügynökeinek bőrébe bújhatunk az új bérletnek köszönhetően. Viszont ez nem minden, a legtöbb szezonhoz kaptak a Battle Pass tulajok eddig egy rejtett skint, amit hetente megjelenő küldetések teljesítésével lehetett szépen lassan feloldani. Ezúttal nem dugta el a skint az Epic Games, épp ellenkezőleg, vele együtt reklámozzák a 12. szezont.

Deadpool, a sokak által kedvelt Marvel szuperhős csatlakozott a Fortnite ügynökeihez.

Ám sajnos nem játszhatunk az Outfittel egyhamar, ugyanis a heti küldetésrendszer maradt olyan, amilyen volt. Pár héten keresztül teljesítenünk kell Deadpool feladatait, s ha ez megtörtént, elérhetővé fog válni a skin.

Íme az első heti küldetések segédlete:

Szerencsére az első hetet nem kell megtoljuk, csupán annyi a feladatunk, hogy felkutassuk Deadpool levelét, amit az Epic Games-nek írt, majd játsszunk egy olyan Fortnite meccset, ahol nem köszönjük meg a buszvezetőnek a munkáját.

Fortnite

Hol található a levél?

Deadpool búvóhelyén fogjuk meglelni a levelet, ami egyébként az ügynökök mosókonyhája. Ha belépünk a Battle Pass menübe, egy kérdőjellel megjelölt szellőzőnyílásra kell kattintsunk, hogy eljussunk a mosókonyhába. Ott fog heverni a földön a szóban forgó levél, valamint bejelentkezhetünk Deadpool gépébe is, ahol majd monitorozni fogjuk tudni a feladatainkat.

Reméljük nem kell sokat várnunk addig, hogy elérhetővé váljon számunkra Deadpool. Magasra tette a lécet az Epic ezzel a Battle Pass csomaggal.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

×