Kellemetlen helyzetbe sodorta a Riot Games-t a hivatalos Support. A munkatársaknak tisztázniuk kell a Twitter oldal korábbi kijelentéseit.

A Riot Games Support hivatalos angol nyelvű Twitter oldala pár nappal ezelőtt azt írta a közösségnek, a fejlesztők direkt lassították le a fejlődést a ranglétrán, ugyanis ezzel szeretnének a smurfök ellen fellépni. Nos, mint kiderült, ez még sincs így.

Az elmúlt időszak egyik legnagyobb balhéja kerekedett ki a Support téves bejegyzéséből, a Riot Games munkatársai nem győzik tisztázni a hivatalos oldal bakiját.

Az eredeti posztot olvasván joggal akadtak ki a játékosok, bárminemű figyelmeztetés nélkül tényleg erős lett volna ilyen irányba terelni a rangsorolt fejlődést.

Riot Scruffy kénytelen volt a közösségnek írni a saját nevében egy üzenetet, amiben tisztázta, a kilencedik és a tizedik szezon között nem állítottak semmit át a rendszerben, vagyis pontosan ugyan úgy kell működnie a menetelésnek, mint eddig.

Ez persze nem jelenti azt, hogy egyéb hibák nem hátráltathatják a játékosokat.

Forgiven posztolt egy OP.GG képernyőfotót, amin az látható, hogy a Ranked rendszer Grandmaster és Challenger játékosokat sorolt össze Platinum szintű játékosokkal. A bejegyzésre IamWalrus reagált, hozzászólásában elmondta, sajnos gyengélkedik mostanában a matchmaking, ami sokszor azt eredményezi, hogy magas szintű játékosok jóval a szintjük alatti mérkőzésbe sorolódnak be.

 

Jelenleg tehát hatalmas káosz uralkodik a League of Legends játékrendszerén, amit 2020-ban végérvényesen szeretne orvosolni a Riot Games.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×