A tegnapi Modern Warfare frissítés után a játékosok néhány bosszantó problémát észleltek. úgy tűnik, a perkek nem működnek rendesen.

Pont tegnap írtunk arról, hogy egy frissítés következtében a Modern Warfare játékosai nem igazán találták barátaikat a listában. A február 19-i frissítés után viszont a már meglévő hibák mellé érkezett még egy, ami ezúttal a perkeket érinti. Ez pedig „kissé” tönkreteszi a mulitplayer élményt.

A Redditen például Jockworth kiemelte, hogy a Quick Fix, vagy a High Alert perkek egyáltalán nem működnek. Stun egy videót is feltöltött arról, hogy a Quick Fix, ami elvileg feltölti az életerőt, nem aktiválódik, a játékos folyamatosan halálán van a klipben.

NEW BUG after today’s patch: Quick fix will not regen health and my screen stays red for a long duration from r/modernwarfare

Persze volt, aki azt írta, hogy Stun esetében egy fegyver perk okozhatja a healelés késését. Ugyanakkor többen jelezték, hogy nem csak Stun küzd hasonló problémákkal.

vKEVUv azt írta tapasztalata szerint a Quick Fix akkor nem működik, ha valaki Specialistet használ, de a High Alert például egész egyszerűen néha nem működik, nem mindig aktiválódik. Hasonlóan volt, aki az EOD hibájára hívta fel a figyelmet.

A perkek bizony nagyon fontos részét képezik a multiplayer színtérnek, így az Activison-nek nem ártanak hamar kezelnie a problémát. Az látszik, hogy a napokban nem igazán van a játék a helyzet magaslatán.

Te találkoztál a játék során bármilyen perk-hibával?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×