Egy frissítés hibája miatt nem látszódnak a barátok a Modern Warfare-ben. A játék, ami összekötné az embereket, most mindenkit magányos harcra ítél.

Mennyire jó az, mikor este fáradtan felmész CoD-ozni, a DC-n vagy a TS-en meg azt mondod a haveroknak: „ment az inv! Hát ezt nem sokan tudták megtenni tegnap, miután egy hibákat javító frissítés új hibát okozott a Modern Warfare-ben.

A február 19-i frissítés teljesen megfosztotta egymástól a barátokat, a listában senki nem szerepelt, annak ellenére, hogy elvileg mindenki be volt jelentkezve.

Kép forrása: Reddit

Egyesek olyan magányosak lettek, hogy gyorsan megosztották az esetet a Redditen, hátha valaki a barátjuk akar lenni.

„A mai frissítés (gyorsjavítás) után elvesztettem az összes Activision-barátomat, és nem tudok barátkérelmet küldeni vagy fogadni az Activision-fiókomon keresztül” – írta például TLukas123. Aztán mindenki elkezdett próbálkozni, hogy valahogy megoldja a helyzetet, de valóban sokan jelezték, hogy minden barátjuk eltűnt.

All my Activision friends are gone?! Anyone else having this problem? from r/modernwarfare

Remélhetőleg hamarosan orvosolják a problémát, mert ha nem, nem tudom mi lesz azokkal, akik egyedül kénytelenek szembe szállni a toxikus játékosokkal. Mindemellett az is fantasztikus, hogy ahogy érkezik egy patch, ami hibákat javít, az magával hoz új hibákat.

Akinek persze nincsenek barátai, az csak legyinthet az egészre. Aki pedig magányosnak érzi magát, húzza ki a függönyt és menjen sétálni. Hátha.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×