Végre mi is tesztelhetjük a League of Legends legújabb bővítményét, az Eternals-t. A PBE szerveren már játszható a 10.5-ös ciklus.

A héten befutott az éles szerverekre a 10.4-es frissítés, ami a felső ösvényes támogatók gyengítése mellett egy igencsak masszív dzsungel meta változtatást hozott.

És ha új Patch érkezik az éles szerverekre, bizony a PBE is frissül. A 10.5 pedig olyan játékelemet hozott, amit már hónapok óta várunk.

Végre bemutatta a Riot Games az Eternals-t, a League of Legends saját Achivement rendszerét. A játékosok ennek köszönhetően különböző karakterstatisztikákat farmolhatnak, ezzel egy teljesen új réteget adva a már egyébként is komplex játékélményhez.

 

Két fajta csomag válik majd elérhetővé, lesz egy ingyenes, valamint egy RP-ért megvásárolható, fizetős pakk. Előbbit Blue Essence ellenében válthatjuk majd ki és alap statokat követhetünk majd vele, mint például az Epic szörnyek legyőzése, vagy éppen az eltakarított struktúrák. Utóbbi pedig karakterspecifikus statisztikákat fog gyűjteni, Vayne esetében például monitorozhatjuk, hogy hányszor lőttünk ellenfelet a falba az E képességünkkel.

Forrás: Riot Games

A különböző Eternals kitüntetéseinket az ellenfeleink a töltőképernyőn is lecsekkolhatják, ezzel felkészítve magukat arra, ami várni fogja őket a Riften.

Mindemellett persze a kliensünk főoldaláról is elérhető lesz az Eternals menüpont, amin belül részletesebb információt kaphatunk majd a teljesítményünkről.

Forrás: Riot Games

Ha új mérföldkőhöz érünk, a játék azonnal tudatni fogja velünk egy új HUD-nak köszönhetően. A jobb alsó sarokban fog felvillanni egy kis Eternals-ablak, ami közölni fogja velünk az elért célt.

Forrás: Riot Games

Azok a játékosok, akik szerelmesei a jelenlegi Champion Mastery rendszernek, örülhetnek az Eternals érkezésének, ugyanis kedvenceik ezzel tovább fejlődhetnek. A Level 7-es Emote-ok új, villogtatható elemeket kapnak az új kitüntetésrendszernek köszönhetően:

Forrás: Riot Games

Ha minden jól megy a PBE-n, a 10.5-ös ciklussal akár meg is érkezhet az Eternals az éles szerverekre.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×