Az új Season 2 eddig teljesen elvarázsolt minket, rég élveztünk ennyire Fortnite szezonkezdést. Ezt meglovagolván összegyűjtöttük a kedvenc újításokat.

Éles a Top Secret, a Fortnite második felvonásának második szezonja. Temérdek új tartalom zúdult a nyakunkba, igazából nem is biztos, hogy elég lenne egy nap arra, hogy mindennel annyit foglalkozzunk, amennyit egyébként megérdemel. De nem tudunk szó nélkül elmenni a módosítások és érdekes bővítések mellett, összegyűjtöttük hát a kedvenc Season 2 elemeinket.

Henchman és Boss egységek

Az új szezonban nemcsak a PvP-re fókuszálhatunk, több ponton PvE akcióba is keveredhetünk. Azt már tudjuk, hogy két frakció harcának vagyunk szem és fültanúi a szigeten, akiknek színeibe mi magunk is tetszeleghetünk majd a későbbiekben. De addig is érdemes ellátogatni a bázisokra (The Grotto, The Agency), ugyanis értékes tartalmakhoz juthatunk ezeken a területeken. Például kinyithatunk egy széfet, amin belül tonnányi loot pihen. Ehhez viszont le kell győzzük az adott frakcióhoz tartozó Boss-t, aki valahol a főhadiszálláson tartózkodik. Figyelem, az átlagnál több életerővel rendelkeznek!

Fortnite

Decoy

A füstgránát és egy hologramprogram szerelemgyereke. Az új szezonnal érkező tárgy segít nekünk átverni ellenfeleink, ráadásul nem is akárhogyan.

Ha eldobjuk, egy hatalmas füstfelhő képződik, amiből a karakterünk egy tökéletes mása fog előbukkanni.

Értelemszerűen, ha magunk alá dobjuk, akkor a leghasznosabb. Egy-két másodpercnyi lépéselőnyt szerezhetünk egy lőpárbajban, ami már bőven elég ahhoz, hogy mi jöjjünk ki győztesként egy szorult helyzetből.

Speciális Mythic tárgyak

A Boss egységekből ultraritka fegyverekre és tárgyakra tehetünk szert. Ilyen például a Drum Gun, a speciális SCAR, vagy akár a Grappler Gun, ami ezúttal végtelenszer használható. (Utóbbi túlságosan erősnek hangzik így elsőre, nem lennénk meglepve, ha az Epic idővel gyengítene rajta.)

Fortnite

Boss fegyverek:

  • Brutus’ Minigun
  • Meowscle’s Peow Peow Rifle
  • Midas’ Drum Gun
  • Skye’s Assault Rifle
  • TNTina’s Ka-Boom Bow

Titkos járatok

A pályán elrejtve több titkos járatot is felfedezhetünk, amiken ide-oda utazhatunk kedvünkre, leküzdve ezzel komoly távolságokat. Kiváló rotációs eszközöknek tűnnek, ha memorizáljuk őket. Többnyire Hideoutok vannak összekötve, így érdemes lecsekkolni minden Toi-Toi WC-t.

Figyelem! Akkor már senki se használja őket, amikor szűkös a kör, mert könnyedén a Viharban találhatjuk magunkat, ami a menetünk végét jelentheti. Higgyétek el, nem vicces, amikor így buktok el egy Top 3 szituációt….

Ez a szezon eddig igazán jónak tűnik, látszik, hogy volt ideje foglalkoznia vele a kiadónak, és minőségi munkát adtak ki a kezük közül.

Bízunk benne, hogy ez így is marad, mert ha igen, akkor könnyen lehet, hogy a Fortnite egyik legjobb szezonját élvezhetjük jelenleg.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×