Bár a fejlesztők még nem jelentették be a Mortal Kombat 11 következő Kombat Pack-ját, a rajongók már nagyjából sejtik, hogy milyen karakterek várhatók.

A NetherRealm Studios egyelőre hallgat a Mortal Kombat 11 Kombat Pack 2 tartalmáról, hiszen valószínűleg még fejlesztés alatt áll. Ez persze nem akadályozza meg a rajongókat abban, hogy spekuláljanak, illetve azt állítsák: kiszivárgott, hogy mely karakterek kerülhetnek be a játékba.

A Youtube-on többek között Dynasty készített videót arról, hogy mely karakterek szivárogtak ki, az infó pedig a 4chan-ról származik. Eszerint a Kombat Pack 2 karakterei közt lesz: Fujin, Sheeva, Ash Williams a Gonosz Halottból, Takeda, Havik és a Halloweenből Michael Myers.

Kép forrása: 4chan

Persze hangsúlyozzuk, hogy ez mind csupán spekuláció és egyelőre semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy a fenti nevek valóban bekerülhetnek. Nem árt tehát fenntartásokkal kezelni az állítást.

 

Egyébként ami Michael Myerst illeti, állítólag akkor kerülhet be DLC-ként a játékba, amikor 2020. október 16-án megjelenik az új Halloween Kills című film. Sajnos addig azonban nem lehet biztosat állítani, míg a fejlesztők be nem jelentenek valamit.

Te örülnél Michael Myersnek a Mortal Kombatban?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×