Hamarosan megérkezik az éles szerverekre a Fortnite legújabb szezonja. Így hát úgy döntöttünk, készítünk egy rangsort az előzőekből.

Most, hogy lassan ráállhatunk a Fortnite legújabb szezonjának küszöbére, úgy gondoltuk, rangsoroljuk az eddigi szezonokat.

Még így az elején leszögeznénk, a lista szubjektív és csupán a cikk írójának véleményét tükrözi. Senki se érezze magát sarokba szorítva, ha a listán a kedvence hátrébb végzett, elvégre mindenki más-más érzelmi töltettel ugrott neki a szezonoknak.

Íme a sorrend (D = a legrosszabb, S = a legjobb):

D Tier

  •  Season 6

C Tier

  •  Season 10
  •  Season 8

B Tier

  •  Season 1
  •  Season 4
  •  Season 9
  •  Season 11 (Chapter 2: Season 1)

A Tier

  •  Season 2
  •  Season 5
  •  Season 7

S Tier

  •  Season 3

A legrosszabb – Fortnite Season 6

A helyzet az, hogy a hatodik szezon annyira lapos és összességében eseménytelen volt, hogy mostanra már szinte alig emlékszem belőle valamire. Mind a mai napig kiráz a hideg, ha a Battle Pass tartalmakra gondolok. Azt látom, hogy mi volt a terve az Epic-nek: Halloween környékén volt aktív a hatodik szezon, így a tartalmak eköré rendeződtek, viszont a kivitelezés sajnos gyenge lett. Kevin (a nagy lila kocka) itt már egy kicsit túl is volt pörögve, az ízlésem szerint itt már elszaladt a ló a kiadóval. Sosem fog hiányozni.

Elfogadható, korrekt szezon – Fortnite Chapter 2: Season 1

Úgy gondoltam, minden szegmensből (rossz, elfogadható, jó) kiemelek egy szezont és röviden véleményezem, megmagyarázom döntésem. Az elfogadható kategóriából az éppen még aktuális szezont, a Chapter 2 első szezonját választottam. Biztos vagyok benne, hogy sokan nem értenek egyet ezzel a döntéssel, viszont ebben le merem fogadni, hogy közrejátszik a szezon hossza. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy a végtelenségig húzta az Epic a második felvonás első megállóját, akkor el kell ismernünk, jó munkát végzett a fejlesztőcsapat.

Földhözragadt történet, új pálya, érdekes és tartalmas Battle Pass. Kiváló kiindulópont a Fortnite új generációjának kiépítéséhez.

A legjobb – Fortnite Season 3

Aki akkoriban játszott a játékkal, az tudja, hogy miért gondolom úgy, hogy eddig ez volt a legjobb szezon. Itt kaptunk először 100-as szintig fejleszthető Battle Pass-t, valamint ez volt az az időszak, amikor a Fortnite elkezdett a mainstream részévé válni.

Epic Games

A játékmenet letisztult volt, nem volt telepakolva értelmetlen tárgyakkal, na meg a játékosok még nem tudtak Taj Mahalt építeni egyetlen pillanat alatt, így a lőpárbajok is érdekesebbek voltak. Több ember tudta élvezni a Fortnite-ot, mert akkoriban még nem volt akkora különbség a tapasztaltabb és a frissen érkező, új játékosok között. Ma már nagyon nehéz kezdőként sikereket elérni.

Ha azt nézzük, hogy körülbelül a középmezőnyben végzett a második felvonás első szezonja, az Epic-nek adva van a lehetőség, hogy a Fortnite egyik legjobb szezonját hozzák el nekünk holnap. Kommentbe jöhet, szerintetek melyik volt a legjobb szezon eddig?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×