Nincs ára, mert nem lehet megvenni. Az NVIDIA csak 200 darabot készített belőle, és kizárólag nyereményjáték keretében lehet hozzájutni. Mutatjuk hogyan!

A Cyberpunk 2077 eddig is hatalmas őrület volt a gamerek körében, mostantól viszont úgy tűnik megindul a promóciós időszak. Vagyis még nagyobb rajongás várható.

A játék népszerűsítésének egyik első állomása egy NVIDIA-val való együttműködés, piacra dobták ugyanis a Cyberpunk 2077 RTX 2080 Ti videókártyát. Megvenni nem lehet, kizárólag nyereményjátékkal szerezhető meg.

A sorsoláson való induláshoz csak egy ingyenes Twitter fiókra van szükségetek, majd követni kell a hivatalos posztban meghatározott feladatokat:

  • Retweetelni (lényegében megosztani) a posztot.
  • Bejelölni egy gamer haverotokat, aki legalább annyira várja az Cyberpunk 2077-et, mint ti.

És ennyi, a szerencsés kiválasztottak mindketten nyernek 1-1 limitált videókártyát, melyből csupán 200 darab készült a világon, és 77-et most kiosztanak ajándékba.

 

Magasnak persze nem mernénk nevezni a nyerési esélyeket, hiszen már most is rengetegen éltek a lehetőséggel. A cikk megírásakor még alig 10 órája volt kint a poszt, de máris 76 000 jelentkező érkezett meg a kommentek között. A remény persze örök, egy Retweet + komment kombóba még senki nem halt bele, ez a gyönyörűség pedig bőven megér ennyit.

Hajrá srácok, ha valamelyikőtök megnyeri az egyiket, azért majd dobjon egy fotót!

×