A Riot Games által fejlesztett FPS beharangozójában a CS:GO és az Overwatch keresztezéseként mutatták be. Nemsokára mi is meggyőződhetünk róla.

Hatalmas figyelem övezi már most a Project A megjelenését, pedig egyelőre alig tudunk róla bármit is. Annyi biztos, hogy a Riot Games által fejlesztett FPS bizonyos elemeket átemel majd a League of Legends világából. Illetve azt is tudjuk, hogy az 5v5 lövöldözést különböző karakterek segítségével művelhetjük majd. Tehát kicsit CS:GO, kicsit Overwatch, kicsit League of Legends.

De az eddigi tesztelők szerint az is biztos, hogy 2020 egyik legnagyobb durranása lehet a játék.

“Jobb, mint bármi” – A tesztelők el vannak ájulva a Riot Games új FPS-étől

A legutóbbi infók alapján pedig nem is kell már sokat várni rá. Legalábbis a béta tesztre, hiszen a nyomok szerint már márciusban megérkezik a kipróbálás lehetősége. A pontos dátum március 2., ekkor oldja fel ugyanis a Riot Games az eddigi tesztelők hallgatási kötelezettségét.

 

Vagyis attól a naptól kezdve szabadon mehetnek a képek és videók az eddigi élményekről, logikusnak tűnik, hogy ezzel egy időben a béta teszt is elinduljon a játékban. Addig is maradnak az eddigi képek és az eddig befutott exkluzív tesztelői vélemények.

 

Már nagyon várjuk a béta megjelenését, reméljük tényleg elindul a buli márciusban!

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×