KriszhAdvice egyetlen dolgot kért rajongóitól a születésnapján, hogy segítsenek neki egy jó ügy érdekében.

Az egyik legnépszerűbb magyar Fortnite streamer születésnapja tökéletesen bemutatta, milyenek is az igazi modernkori példaképek. Vagyis hogy hogyan lehet jóra használni a hírnevet, és hogy senkinek sem szabad elfelejtenie, honnan is jött.

KriszhAdvice nevét talán senkinek sem kell itthon bemutatni. A mindig pozitív, élet igenlő streamer játéktudása és a közösségben betöltött példamutató szerepe egyaránt kiemelkedik a hazai mezőnyből. Legutóbb saját szülinapján lepett meg mindenkit, sajátosan egyedi ünneplésével.

Ajándékok elfogadása és önajnározás, bulizás helyett ugyanis gép elé ült, és jótékonysági streamet tartott az árva gyerekek megsegítésére.

Közösségével együtt 10 órán át gyűjtöttek a jó célre, végül pedig 230 000 forinton állt meg a számláló.

„Rengeteg Árva kisgyereknek nyújt ez a támogatás majd segítséget, boldogságot, és nekem is ez volt a legszebb szülinapi ajándék. Rendkívül jó érzés másokon segíteni, és nagyon hálás vagyok, hogy olyan pozícióba kerültem, ahol ezt megtehetem.” – köszönte meg a streamer nézőinek a támogatást.

A Szülōk Háza Jótékonysági szervezet részére összegyűjtött összeget végül Kriszh még kipótolta 300 000 forintig, így küldte el adományát az árva gyerekeket segítő alapítványnak. Nehéz leírni, mennyire erős üzenete van ennek az akciónak. Követendő példaként álljon itt ez a történet minden magyar influenszernek, hogy miként kell jóra használni az ismertséget.

Le a kalappal KriszhAdvice, és a nézői előtt!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×