A battle royale és az MMORPG-k világának összemosása, egy látványos, akcióval telített világot eredményezett. Mi biztos kipróbáljuk.

A battle royal típusú játékok népszerűségét meglovagolva a Pearl Abyss új játékmódot ad ki önálló címként, a Black Desert Online MMORGP-hez, Shadow Arena néven. A zárt bétateszt február 27-én indul és most egy email megadásával saját, ingyenes kulcsot is szerezhettek hozzá, ha elég gyorsak vagytok.

A DSOGaming eredetileg sorsolni akarta őket, de végül úgy ítélték, hogy túl nehéz lenne lebonyolítani az egészet, így garantált nyereményként vehetők át a kulcsok. A linket követve a cikk alján megadjátok az email címeteket és pár másodpercen belül meg is jön a saját kódotok. Ezt a Steam virtuális boltjában tudjátok felhasználni.

 

A játék ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a Black Desert Online és ugyanazon a játékmotoron is fut. A kezdetleges tesztek alapján, akár 50 játékos is megküzdhet egyszerre a pályákon. Jelenleg hat egyedi képességekkel rendelkező karakterből választhatunk, amikkel egyedül vagy csapatban mérhetjük össze az erőnket ellenfeleinkkel.

A meccset elkezdve a célunk felszerelést szerezni, amit szörnyek legyőzésével vagy ládák kinyitásával tehetünk. Ahogy ezeket farmoljuk a képességeinket is erősíthetjük, ami újabb stratégiai mélységet ad a játéknak. A pálya hatalmas és a karakterek nagyon mobilisak, így remélhetőleg elkerülhető, hogy egy harc után közvetlenül újra ránk támadjon egy újabb ellenfél.

A harcok izgalmasak, de biztos, hogy hozzá kell majd szoknunk ahhoz, hogy hogyan kövessük szemmel az ellenfelek karaktereit a vadonban. Ahogy minden battle royale játékban, a mozgásra itt is a folyamatosan szűkülő kör motivál, ami a kint rekedők életpontját folyamatosan leszívja.

Mire vártok még? Futás a kulcsért!!!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×