A Warner Bros. bejelentette az első hivatalos Batman tematikájú éttermet Londonban. A hely neve Park Row.

Érdekes, hogy a különleges filmek, sorozatok alapján készőlő tematikus kávézók és hotelek nagyon népszerűek és gyakoriak Japánban, de sajnos ritkák Európában. Nos, hamarosan aki egy kis Batman világra vágyik, annak nem kell messzire mennie. A Warner Bros. hivatalosan megnyitja a Batman éttermet – írja a TweakTown.

A Park Row* London szívében lesz fellelhető, aki pedig belép, valóban a Sötét Lovag barlangjában találhatja magát, persze Gotham City legismertebb helyszínei mellett. Az étterem különböző helységei mind utalnak egy-egy jól ismert helyszínre, karakterre a Batman univerzumból. Van egy könyvtár is, ami Alfredhez köthető, illetve „régi Gotham” is helyet kapott.

Kép forrása: WARNER BROS

Természetesen Harley Quinn is saját teret kap, de a legérdekesebb a Penguin’s Lounge, ahol élő showk mellett óriási pingvin jégszobor is látható lesz. Mindegyik szekciónak egyébként saját menüt terveznek, aminek ára egy főre átlagosan nagyjából 58 dollár, kb. 18 ezer forint. Elvileg van ennél drágább része is az étteremnek, a Monarch Theater, ahol már 155 dollár, kb. 50 ezer forint az átlagár.

A Park Row valamikor tavasszal nyílik meg Londonban. Nemrég egyébként azt is bejelentették, hogy a Batman Animated Series története képregény formában folytatódik.

*A Park Row Batman világának egy nagyon fontos helyszíne. Gotham North része: itt ölték meg Bruce Wayne szüleit. A hős minden évben felkeresi a helyet, hogy felidézze szülei emlékét. A Park Row egyébként Gotham szupergazdagjainak környéke, miközben a bűnözés melegágya is.

Ki lesz akkor fan, hogy elmegy majd a Park Row étterembe?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×