Már legalább három éve a League of Legends része a Practice Tool. Az egyébként rettentően hasznos opció egy kis odafigyeléssel akár még jobb lehetne.

A Practice Tool a hetedik szezon óta, egészen pontosan a 7.3-as frissítés óta könnyíti meg mindennapjainkat. Ha jön egy új hős, vagy változtatnak kedvenceinken, ez az a mód, ahol először érdemes megvizsgálni a lehetőségeinket.

Mára már tényleg szinte mindent tud a gyakorló mód, botok ellen is játszhatunk, de letesztelhetjük a tárgy kombinációkat, vagy a sebzéseinket is monitorozhatjuk az erre kifejlesztett bábukon.

Viszont ami mind a mai nap hiányzik a Practice módból, az a skillshot-gyakorlat.

A bábuknak köszönhetően a skillshot kombinációinkat nyugodt szívvel gyakorolhatjuk, de mi van akkor, amikor mi vagyunk azok, akik az arcunkba kapjuk az Ezreal Mystic Shotokat?

A Practice Tool akkor lenne tökéletes, ha be tudnánk állítani, hogy bizonyoskarakterek (pl. Blitzcrank, Thresh, Ezreal, Pantheon, stb.), ellen is gyakorolhassunk. Például olyanok ellen, akik telis-tele vannak skillshotokkal.

Tény, van olyan lehetőség, hogy beállítjuk a kívánt ellenfelet egy botnak, de mind tudjuk, hogy milyen minőségben játszanak az AI által vezérelt hősök.

Amiről most beszélünk, az egy olyan rendszer, ami néhány másodpercenként elsüt egy kiválasztott spellt, amit mi meghatározott területen belül igyekszünk elkerülni.

Szinte biztos, hogy ennek a lefejlesztéséhez nem kellene megerőltetnie magát a Riot Games-nek, cserébe még inkább megérné használni a Practice Toolt.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×