Több éve indult útjára a teória, most végre célba ért. A végeredményt tehát pontosan tudjuk, de vajon honnan indult az egész?

Három éve egy rajongó szúrta ki a One Night in Karazhan videójában az alábbi érdekességet. Amit látunk, hogy a medencébe ugró Curator egy Murloc, egy tehén és Reno Jackson közé érkezik. A lap képességét ismerve, Curator elővesz nekünk egy Murloc, egy Beast és egy Dragon kártyát a pakliból.

A Murloc stimmel, a tehén beillik egy Beastnek, és akkor marad Reno Jackson.

Innen indult tehát az egész okfejtés. Hiszen ebből logikusan következhet, hogy Reno valóban egy sárkány. A mostani Adventure-ből már tudjuk, hogy végül beigazolódott a teória. A kérdés csupán az, hogy kinek az ötlete volt az egész? Az elméletet gyártó játékostól vette át a Blizzard, vagy eredetileg is így tervezték?

Az eredeti ötletgazda közelmúltbeli posztja arra enged következtetni, hogy ezt bizony a Blizzard másolta.

„Múlt hónapban egy belsős informátor megkeresett, és közölte, hogy az elméletemet a következő Adventure fogja beigazolni. Nem akartam túl korán posztolni, de már nagyon izgatott voltam miatta.”

A bejegyzés alatti kommentek között több érvet is felsoroltak, miért biztosak benne, hogy ez eredetileg nem a Blizzard ötlete volt:

Card

Card

Card

100%-ig biztosak persze csak egy hivatalos Blizzard nyilatkozat után lehetnénk a dologban. Addig is jó belegondolni, hogy a Hearhstone közösségnek ilyen befolyása lehet a játék fejlesztésébe. Egy felkapott téma, egy mém is elég lehet ahhoz, hogy valaki megváltoztassa a fejlesztők terveit.

Akárhogy is, szép munka a Blizzardtól, hogy végül Reno Jackson tényleg a szemünk előtt vált sárkánnyá.

×