KriszhAdvicet valószínűleg már nem kell senkinek bemutatni, aki a Twitchen szokott elidőzni. Születésnapja alkalmából itt egy kis összefoglaló a streamerről.

KriszhAdvice lassan 3 éve boldogítja mindennapjainkat élő adásaival. Az eleinte LoL-t streamelő játékos, a Fortnite világában teljesedett ki. Útja során 96 különböző játékot is pörgetett streamjén, és volt hogy közvetítései között alig pihent. Nézzük, hogy ez a három év számokban mit takart számára.

KriszhAdvice jelenleg 224 ezer követővel rendelkezik Twitchen.

Az első adás fellövése óta 7452 órányi tartalmat közvetített, mely 310 és fél napnak felel meg.

A legnézettebb adására 28 495 ember volt kíváncsi, melyet október 14-én, a Fornite fekete lyuk megjelenése alatt jegyezhet. Átlagosan 1222 ember nézi a streamjeit, és összesen eddig 16 millióan tekintették meg csatornáját.

A legtöbbet streamelt játéka a Fortnite, amelyet összesen 4721 órán át közvetített nézőinek. A második a LoL, a harmadik pedig az Escape from Tarkov. 2018 januárjában mindennap fellőtte a streamjét, amivel egy 31-es streaket hozott össze. Karrierje során ez a leghosszabb sorozat, amikor nem tartott szünetet adásai között.

A legnézettebb klipje több mint 27 ezer megtekintést számlál, mely a MR BEAST nevet viseli. A donate-elő 10 ezer dollárt ajánlott fel számára, ha a következő meccsét megnyeri a streamer.

KriszhAdvice Youtube csatornával is rendelkezik, mely eddig 192 ezer feliratkozó követett be. Emellett Facebookon is megtaláljátok, ahol már 22 ezer rajongónál jár.

2019-ben ő lett a legnézettebb streamer Magyarországon, de mindezek mellett arra legbüszkébb, hogy több millió forintot gyűjtött kisgyerekek számára. Szép karrier és ez még csak a kezdet.

Isten éltessen KriszhAdvice, boldog 26. szülinapot! Jó bulit a Béke Szigetén!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×