Sorra hullanak a csalók, mégis tele vannak velük a szerverek. Döbbenetes számú hackert buktat le naponta a PUBG Anti-Cheat, de mégsem akarnak elfogyni.

2020 eddig igencsak nehezen indul a PUBG Corp. számára, ez nem is kérdés. A folyamatos mikrolagok, az egyre csökkenő játékosszám és az elrontott Update-ek viszont mind eltörpülnek a játék legnagyobb problémája mellett. Továbbra sem tudnak mit kezdeni a csalókkal, te van velük a játék.

A játékosok persze panaszkodnak és változást követelnek, ha már fizettek a játékért. Legutóbb abracadaver82 posztja keltett nagy feltűnést, több ezren támogatták kirohanását a friss accountos csalók ellen.

A legdurvább viszont az ebben az egészben, hogy a PUBG Anti-Cheat folyamatosan kapja el a csalókat, nem is keveset. Legutóbb kiderült, hogy a játék indulása óta már 20 millió cheatert küldtek melegebb éghajlatra, most pedig a legfrissebb adatokat is megkaptuk.

A szokásos csalókról szóló jelentésből kiderült, 2020-ban 20 nap alatt 415 708 embert bannolt a játék csalás miatt.

Elképesztő szám, ami tökéletesen mutatja a játék jelenlegi állapotát. Az egyidejű játékosszám átlaga 275 000 volt januárban, ennek majdnem másfélszeresét teszik ki a bannolt játékosok. Nem egy szerencsés arány.

415,708 cheaters banned from 2020-01-05~2020-01-25 !!! from r/PUBATTLEGROUNDS

Nem csoda tehát a folyamatos sírás a játékosok részéről, tényleg elképesztő méreteket ölt a csalók száma. Hiszen naponta átlagosan 20 000 embert elkap az Anti-Cheat, de még mindig tele vannak velük a szerverek. Elképzelni sem merjük, ténylegesen hány csaló megy fel egy hónap alatt a szerverekre, de azt már látjuk, hogy mennyi bukik le közülük.

Sajnos még mindig nem elég sok ahhoz, hogy normális játékmenetet kapjunk.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×