Nagyon jól megy a sora Sean “Gladd” Gallagher-nak, hiszen Twitch csatornája az élvonalba került. A legtöbb feliratkozóval rendelkező egyéni csatorna lett.

Sean “Gladd” Gallagher egy 30 éves amerikai streamer, aki Twitch csatornáján már több mint 272 ezer követővel rendelkezik. Közben persze új rekordot ért el a feliratkozók számát tekintve is. Legutóbb ő lett a legtöbb feliratkozóval rendelkező egyéni streamer, és a második legtöbb feliratkozóval rendelkező Twitch csatorna birtokosa – írja a Dot Esport.

Valamikor a hét elején indított feliratkozóversenyt Gladd, amikor arra hívta fel a közösség figyelmét, hogy szeretné feliratkozók tekintetében megelőzni xQc-t. Ez néhány nappal a challenge kihirdetése után sikerült is, jelenleg több mint 32 ezer feliratkozója van. Feliratkozók tekintetében a múlt héten csak a GamesDoneQuick csatorna előzte meg 36 ezerrel, ami annak köszönhető, hogy a csapat rendszeres indít jótékonysági végigjátszás maratonokat. Február 5. óta egyébként ők lekerültek az első helyről, helyüket a CRITICALROLE csatorna csapata vette át az élen.

Gladd, mint egyéni streamer szeretett volna az első lenni, így ígéretet tett a közösségnek, hogy ha sikerül, kisorsol két repülőjegyet a Gaming Community Expo-ra, mely idén nyáron lesz Floridában.

A Gladd csatornája egyébként január közepén lett igen népszerű, amikor a Destiny 2 Corridors of Time puzzle elindult. Akkor Gladd hosszú maratoni streameket tartott sok követőt és feliratkozót szerezve. A hype folytatódott februárban, amikor rájött, hogy feliratkozószámban majdnem az élen jár, így kitalálta a kihívást.

A 32 ezer feliratkozó nagy részét egyébként subgiftek alkotják, pontosabban 21890 subgift érkezett a TwitchTracker szerint. Az ajándék subok lejárta után valószínűleg ez a szám drasztikusan csökkenni fog.

Egyelőre Gladd viszont az első helyen áll, mint egyéni irányítású csatorna. Közben a srác elmondta, hogy három repülőjegyet ajánl fel, a szerencsés nyertesek pedig nem csak a repjegyet kapják, de a rendezvény belépőjegyén túl a steamer a szállást is kifizeti.

Te mit gondolsz Gladd sikeréről? Te is feliratkoztál?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×