A rekordhosszúságú szezon egyre nagyobb elvárásokat támaszt a játékosokban. A legújabb őrület a teljesen egyedi Fortnite karakterek körül robbant ki.

2019 októberében a Fortnite első ízben számolt be a bevételek csökkenéséről, az Epic vélhetően meg is kongatta a vészharangokat. A Chapter 2 Season 1 beindulásával aztán helyreállt a világ rendje, az újdonságok ismét magasba emelték a bevételeket.

Valami hasonlóra számít mindenki a Chapter 2 Season 2 kapcsán, melyet többször is eltolt már az Epic. Az előzetesen december 13-án indítottak volna. Aztán áttették február 6-ra, majd végül még két hetet rádobtak a fejlesztők.

Így végül már 2 hónapot csúszik az új Season.

Több streamer is kihangsúlyozta, csak az új szezonba trének majd vissza, mert a játék immár unalmassá vált. Természetesen ezzel együtt a várakozás is nő, mindenki arra számít, hogy az újdonságok hatására ismét beleszeret majd a játékba.

És itt jön képbe a Character creator

Egy zseniális ötlet mentén egyedi karaktereket tervezhetnénk a játékon belül, saját magunkra szabva a már létező elemeket. Korlátlan variációs lehetőséget biztosítana, mellyel tényleg minden játékos egyedivé válhatna.

Character creator [Concept] from r/FortNiteBR

Az unalmában fantáziáló közösség tetszését már kivívta a koncepció, pontosan ilyen újítások kellenek ahhoz, hogy visszaszerezzék a játékosok bizalmát.

Ti örülnétek egy hasonló Character creatornak?

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×