Ahogy korábban egy-egy jó füst eldönthette a köröket, mostantól a megfelelően kiválasztott Agent skinek jelenthetik a fordulópontot.

Korábban már rengeteget írtunk az Agent skinek hibáiról, melyek néha szó szerint láthatatlanná válnak a pályán. Persze amikor szerencsénk van és éppen nem bugosak, akkor sem tökéletesek. Még távolról sem.

A fenti képen jól látható, hogy Cache A-lerakóra érkezve nagyon nem mindegy, hogy milyen CT modell vár minket fehér kocsi felől. A középső modell még teljesen rendben van, de a jobb-és baloldalon állók már csak nehezen láthatóak. És akkor még a színtévesztő játékosokról nem is beszéltünk.

Ennek ellenére a Valve mégis erőlteti a CS:GO Agent skineket, hiszen az ingyenesség óta ebben van a pénz. Az őket tartalmazó Battle Pass lett a fő bevételi forrás, így a fejlesztők a versenyekre is erőszakkal rákényszerítik a karakterskineket.

És ez alól sajnos a Major sem lesz kivétel.

Mostantól tehát nem egy jól megdobott füstöt fognak keresni a CS:GO csapatok, hanem a gyakorlások során azt fogják kutatni, melyik skint hol lehet a legjobban kihasználni. Legjobb alatt itt most ugye arról beszélünk, melyiket a legnehezebb észrevennie az ellenfélnek.

Mivel szürkés és zöldes háttérből bőven akad a versenypályákon, akár új pozik is születhetnek a letartásokhoz. Hiszen ha eddig észre is vettük az ellenfelet egy alapmodellben, egy zöld ruhában már nem olyan biztos, hogy kiszúrjuk majd.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×