Nagy sikere van a Fortnite legújabb kollaborációs tartalmának, Harley Quinnek. A baj csak az, hogy a speciális csomag nem működik rendeltetésszerűen.

Már megtekinthető a mozikban az új Birds of Prey (Ragadozó madarak) film, aminek főszereplője nem más, mint a Batman történetekből jól ismert Harley Quinn. A tavalyi Batman-esemény után lehetett arra számítani, hogy a jövőben további DC kollaborációk látnak napvilágot a Fortnite-on belül.

Most, hogy az új film befutott, az Epic Games is elhozta a játékosoknak a várva várt kozmetikai csomagot, február 7-én hajnalban, elérhetővé vált Harley Quinn Outfitje.

Forrás: Epic Games

A skin egy exkluzív stílussal lett megpakolva, valamint két további tematikus Pickaxe is érkezett mellé. Persze azok, akik szerették volna egyben megszerezni a teljes „Harley Quinn élményt”, azok egy csomag keretein belül, némileg olcsóbban juthattak hozzá az összes tartalomhoz.

Az Outfithez küldetések is jártak, amik teljesítésével lehetett hozzájutni az ajándék stílushoz. Nos, ha valakik megvásárolták a csomagot és teljesítették a feladatokat, egy igencsak kellemetlen bugba szaladhattak bele az Item Shopban.

A Challenge Bundle újra megvásárolhatóvá vált, ám ezúttal csupán 400 V-Buckért.

Forrás: Epic Games

Sokan arra gondoltak, hogy ezzel további feladatokhoz és tartalmakhoz juthatnak hozzá, ám sajnálatos módon ez csak egy játékhiba volt. Ami történetesen így „meglopta” a játékosokat. Merthogy a vásárlás végbement, a 400 V-Buck viszont eltűnt a felhasználóról, s cserébe semmi sem érkezett.

A hiba még mindig a Fortnite részét képezi, az Epic Games a cikkünk írásáig még nem javította a szóban forgó hibát.

Legyetek körültekintőek és NE vásároljátok meg a 400 V-Buckos csomagot!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×