Könnyen lehet, hogy hamarosan a PUBG esportban próbál szerencsét a HR korábbi játékosa.

Jó ideje már, hogy DeadFox felhagyott a profi CS:GO karrierjével, viszont ez idáig nem szólalt meg túl gyakran. Nemrégiben viszont készült vele egy több részes videós interjúsorozat, aminek a 3. részében a jövőbeli terveiről is beszámolt a HellRaisers egykori játékosa. Többek között arra is kitért, hogy hiába fizették meg, az élet ennek ellenére nem volt fenékig tejfel. Hiába járt rengeteg egzotikus helyen, ennek ellenére az ideje java részét hotelben töltötte.

„Lett egy párom hát.. élet. Mert az előző az is egy életforma, de nem mindenkinek… Én utáltam benne majdnem mindent.”

Mindemellett DeadFox arra is kitért, hogy miért nem csatlakozott egyik magyar csapathoz sem. Szimplán kapott egy ajánlatot, amit előrébb tett, mint a magyar CS-t.  Arra is rávilágított, hogy hogy lehet valaki profi játékos: „Lényegében csak játszani kell, nagyon sokat. A profik nyilván attól profik, hogy egy füstre úgy fognak reagálni, ahogy a legjobban lehet reagálni”.

Böröcz „DeadFox” Bence / Kép: YouTube

Na, de hogy mi a baj a magyar csapatokkal? Ezt persze senki sem tudja biztosra, de Bence többször is kipróbálta magát az utóbbi időben a magyarok között, így neki is van véleménye a dologról:

„Én azt vettem észre röviden, hogy le vannak maradva két vagy három évvel. Nincs megbeszélve a taktikájuk. Valamiért az idő az nekünk itthon nagyon nem kedvez, mert mindig cserélgetnünk kell valamit, szóval megint újra kell kezdeni a taktikák átbeszélését…” – mesélte.

A jövőbeli terveiről is elárult pár dolgot, a jó hír, hogy nem fog eltűnni a nézőközönség elől.

„Az életstílust, ezt a CS-t, én így elengedtem. Engem a PUBG valahogy most megfogott, abban kipróbálnám egy kicsit jobban magam.”

Noha a PUBG esport részlege mostanában nincs a toppon, a jövőben ez még változhat. Amennyiben így lesz, könnyen lehet, hogy DeadFox legközelebb már Erangelen fogja dominálni a mezőnyt. Idővel úgyis meglátjuk.

Borítókép: YouTube

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

 

 

×