Úgy tűnik, hogy a népszerű Resident Evil játéksorozat alapján készít tévésorozatot a Netflix. A leírás a szolgáltató hivatalos oldalán jelent meg.

Persze az Netflix évek óta tervezte, hogy valamilyen zombis horrorjáték alapján készít sorozatot, most a hivatalos oldalukra került ki egy leírás egy készülő projektről. Persze nem szándékosan, hiszen azóta a bejegyzést törölték. Bár nem így tervezték, a rajongók persze tudomást szeretek róla, szóval kiderült pár részlet.

A Netflix sorozatában tehát találkozhatunk majd a híres Umbrella vállalattal és megismerhetjük, hogy hogyan is szabadult el a bizonyos T-vírus.

Miután a leírás a Netflix Media Centeren jelent meg, nehéz lenne elhinnünk, hogy ez egy kamu, és a Netflix nem dolgozik valamilyen játékhoz kapcsoló horrorsorozaton. A Clearfield, MD leírása azóta viszont törlésre került.

Kép forrása: Netflix

Valószínűleg hamarosan többet is megtudhatunk. A Resident Evilnek persze már rengeteg filmadaptációja volt, sőt lesz is, hiszen nem is olyan rég jelentették be a RE mozik újjáélesztését.

Te kíváncsi vagy a Netflix Resident Evil sorozatára?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×