Napok kérdése és elindul a Call of Duty: Modern Warfare új évada. Néhány infó közben „véletlenül” kikerült a CoD oldalára.

A Call of Duty: Modern Warfare sikere után nem is meglepő, hogy mindenki arra kíváncsi, mit is hoz majd a második évad tartalomfrissítése. Most, napokkal a február 11-i indulás előtt már javában jönnek a szivárgások az új tartalmakról, ám ezúttal maguk a fejlesztők szivárogtattak. Persze most is érvényes, hogy ezek a tartalmak még változhatnak.

A szivárgás tehát különleges, hiszen a Dexerto szerint a Call of Duty hivatalos weboldaláról származik, amit azóta eltávolítottak. Ennek ellenére bepillantást engedett Ghost karakterére, néhány új operátor skinre, valamint két új fegyverre és a Battle Pass-ra. A weboldalra ráadásul egy rövid videó is felkerült.

Két új fegyver: GRAU 5.56 és Striker 45

Kép forrása: Dexerto

A leírás szerint a GRAU 5.56 „könnyű, manőverezhető, nagy potenciállal bíró fegyver”, míg a Striker 45 „erős és nagy hatótávú SMG”. A két fegyver elvileg minden platformon ingyen elérhető lesz, legfeljebb valamit tenni kell azért, hogy a miénk legyen.

Battle Pass

Kép forrása: Dexerto

Úgy tűnik, hogy a második évad BP rendszere megegyezik az első évadéval; 100 szint lesz elérhető, melyek egy része ingyenes, illetve számos új jutalmat tartogat. Persze előrehaladást pénzért is lehet venni.

Ghost, operátor bőr, fegyvertervrajz

Ahogy a 2. évad első előzeteséből már kiderült, érkezik egy új operátor Ghost, a Modern Warfare 2 ikonikus karaktere. Ghost azonnal elérhető lesz a Battle Pass megvásárlásával, de az egyelőre nem világos, hogy a játékosoknak elérhető lesz-e az operátor valamilyen ingyenes módon. A tippünk az, hogy igen.

Kép forrása: Dexerto

Ahogy az alábbi képeken is látszik jönnek új skinek és fegyvertervrajzok is, valamint közel 80 friss item.

Kép forrása: Dexerto

Kép forrása: Dexerto

Kép forrása: Dexerto

Új térkép: Rust

Rust map már a hivatalos előzetesben is megjelent, így sokan sejtették, hogy bekerülhet a játékba. Rust szintén a Modern Warfare 2 ikonikus mapjának számít. Ez ugyanakkor nem a CoD weboldaláról származik. Az alábbi videó viszont Rust bekerülését hivatalossá teszi.

Mivel a frissítésekről szóló infók lekerültek a CoD weboldaláról, egyáltalán nem biztos, hogy ilyen formában kerülnek be. Valószínűleg a bejegyzés véletlenül került ki, vagy még változtatnak rajta. Semmi sem hivatalos, míg az Infinity Ward vagy az Activision nem jelenti be.

A Modern Warfare második évada február 11-én, kedden indul. Te mennyire várod a frissítést?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×