Még mindig nő a Call of Duty: Mobile letöltéseinek száma. Nemrég elérte a 170 milliós letöltést, a legtöbben az Egyesült Államokban érdeklődnek iránta.

A Call of Duty: Mobile 2019 egyik legnagyobb játéka. Tegnap kiderült, hogy a Google Play legsikeresebb címe lett. A játék néhány nappal a megjelenése után elérte a 35 millió letöltést, azóta pedig -bár a növekedés mértéke lelassult- továbbra is egyre többen töltik le – írja a Dot Esport. Két hónappal a megjelenés után a játék elérte a 170 millió letöltést – derül ki a SensorTower elemzőcég jelentéséből.

A Call of Duty: Mobile 146 millió letöltést produkált az első hónapban, novemberben pedig további 28.5 milliót. A teljes letöltésszám 16.6 százaléka származik az Egyesült Államokból, második India 17.5 millió letöltéssel (10.2%). Az összes letöltés 52 százaléka (89 millió) származik Google Play alkalmazásból, a maradék iOS App Store-ból.

Ami a bevételeket illeti, szintén nem panaszkodhat. Októberben 55 millió dollárt, novemberben további 33 millió dollárt hozott a készítőknek.

A játék hatalmas sikere nem meglepő, hiszen a játék elképesztően jól ötvözi a Call of Duty franchise régi és új elemeit, játékmódjait. Persze ez nem lenne elég, ha nem lennének folyamatos frissítések. Legutóbb például bekerült a zombi mód.

Te is játszol Call of Duty: Mobile-al?

https://www.facebook.com/groups/codmobilhungary/

×