Ugyan a Disney+ nagy sikerű sorozata éppen szünetet tart, a világ még mindig Baby Yoda lázban ég.  A Funko belőle adta el a legtöbb figurát a cég történetében.

Biztosan mindenki látott már Funko Pop bábut. Túlzóan nagy fejük van, aranyos, minimalista arcuk és lassan már a világ minden fontosabb – és kevésbé fontos – popkulturális karaktere kapott már egy őt ábrázoló verziót.

A „The Mandalorian” elsöprő sikert aratott a Disney+-on. Ebből a sikerből pedig oroszlánrészt vállalt egy új, ámde még összességében ismeretlen karakter, a Gyermek (The Child). Mivel az 50 éves csecsemő a Star Wars filmekből jól ismert Yoda fajából származik, a rajongók nemes egyszerűséggel csak „Baby Yoda”-ként nevezik. Még magát a Disney-t is meglepte a karakter közimádata, így komoly bevételtől estek el, mivel nem álltak készenlétben a Baby Yoda termékek.

The Child – Funko Pop

Az egyik legelső cég, amelyik reagálni tudott a hype-hullámra, az a Funko Pop volt. Ugyan ők sem tudják szállítani a Baby Yoda figurákat 2020. második negyedévéig, legalább az előrendeléseket fogadják már tavaly év vége óta. Az viszont szárnyal.

Baby Yoda már most minden idők legkelendőbb Funko Pop figurája, holott még meg sem jelent.

The Child Pop! – Behind the Scenes with Reis O'Brien

Reis O'Brien (Funko Art Director) talks about the development of 'The Child' Pop! – the top selling Funko figure of all-time.#FunkoPop #TheMandalorian #StarWars

Gepostet von Funko am Samstag, 1. Februar 2020

A Funko hivatalos oldalán jelenleg szünetel a bábu előrendelése. Ebből el lehet képzelni, hogy milyen mértékű költekezésbe fogott a világ Baby Yoda miatt. Ha már a hivatalos gyártó sem akar több előrendelést vállalni egy ideig, akkor bizony jól érzékelhető az érdeklődés.

Te is örülnél egy The Child Funko Pop figurának?

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×