Pénzt persze nem kapunk vissza, de ha félrekattintottunk, vagy a vásárlás után csalódtunk egy kinézetben, most visszaadhatjuk.

A League of Legends játékban már 148 játszható karakter található, ezekhez ráadásul több mint 1000 skin érhető el. Sokan ingyen farmolják ki őket jó teljesítménnyel, de vannak olyanok is, akik fizetnek érte. Ezzel persze nem csak egyedibb a karakter, de a játék készítőit is támogatjuk.

A kinézetek többször nagyon szépen néznek ki képen, de kevésbé impozánsak modellként a pályán, így ha valaki csalódna, a cég három alkalommal megengedi, hogy visszaváltsuk a megvett terméket.

kép forrása: leagueoflegends.com

Persze a pénz nem kerül vissza a számlánkra, de a Riot Pontokat visszakaphatjuk és vehetünk belőlük mást. A legtöbb játékos persze ezt már rég felhasználta az évek során, de most ingyen kaphat minden játékos egy újat, aki használta már ezt a funkciót.

A lehetőség a Riot Games oldalán érhető el, csak egy gombot kell megnyomni a bejelentkezés után, és már hozzá is adódik a felhasználói fiókhoz. Ezt a játékot elindítva a bolt menüpontban az „account” gombra kattintva ellenőrizhetitek. A tokennel visszaválthattok hőst, kinézetet vagy bármilyen kozmetikai elemet, amit az elmúlt 90 nap során vásároltatok.

Ti hány skint megvételét bántátok meg eddig?

 

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×