Nem sokkal a 10.3-as frissítés érkezése előtt a League of Legends rúnarendszere teljesen megadta magát. A javításra szerencsére nem kellett sokáig várni, hamar rendeződött a helyzet.

Mindenki komótosan készülődött a 10.3-as frissítés fogadására. A játékosok újból átfutották a PBE-n tapasztalt változásokat, megfigyelték, hogy kik lesznek azok a hősök, akik a föld alá lesznek nerfelve, s mentek még pár utolsó kört a 10.2-es kedvencükkel.

A búcsúzás viszont nem volt zökkenőmentes, magyar idő szerint hajnali 4 környékén elszaporodtak a hibajelentések.

Valószínűleg itthon nem sokan tapasztalták, de az USA-ban hatalmas káoszt okozott a rúnarendszer megborulása. Egyik pillanatról a másikra megszűnt a saját rúnaoldalak készítésének lehetősége. Aki éppen játszani szeretett volna, annak be kellett érnie a Riot Games által készített rúnakombinációkkal. Természetesen láttunk már ennél nagyobb tragédiát, de magasabb ELO-n sokat tud számítani egy-egy szituációs rúna, a használatukra pedig így semmi esély nem volt. Arról nem is beszélve, hogy nem minden Keystone kapott default oldalt.

 

Sajnos az európai szervereket is érintette a hiba, de itt „csak” az éjjeli baglyoknak kellett megszenvedniük vele. Pár órán belül végül befutott a 10.3-as frissítésciklus, ami a visszajelzések alapján javította a rúnahibákat.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×