Újabb meglepetések, személyesen a PUBG Corp. műhelyéből.

Már sokadik alkalommal írunk a PUBG legújabb hotfixéről, ami nem véletlen, ugyanis mindenki várta, hogy az égető hibákat javítsák a fejlesztők. Ezúttal viszont nemcsak hogy olyan dolgokat javítottak, ami nem igazán volt zavaró a játékosok számára, de sikerült elrontani Karakin lootját, amit a fejlesztők nemrég – épp a kapott kritikáknak köszönhetően – már egyszer javítottak.

A játékosok hamar észrevették, hogy nem klappol valami, ugyanis ismét lehetett levágott csövű sörétessel találkozni, illetve a loot is sokkal rosszabb volt, mint korábban.

A PUBG Corp. elismerte, hogy véletlenül tényleg visszaállították az „eredeti” loot spawnt.

Sűrű elnézések közepette megígérték, hogy a lehető leghamarabb érkezik a javítás, a koreai fejlesztők ugyanis ezen percekben is gőzerővel dolgoznak a megoldáson. Ha minden igaz, ez egy szerveroldali változás, így nem kell majd semmit letöltenünk és a kliens újraindítására sem lesz szükség.

Ennyi baklövés után már kezdjük sajnálni a PUBG Corp.-ot, ugyanis rég volt ilyen rossz állapotban a PUBG. Az álláshirdetéseket elnézve könnyen lehet, hogy nagyobb munkaerő hiánnyal néz szembe a cég.

UPDATE: Meg is érkezett a várva-várt javítócsomag.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

 

×