Sokadik nekifutásra úgy fest, hogy végre újból elérkezünk egy hivatalos Clash megjelenéshez. A Riot Games bejelentette, már februárban játszható lesz.

Ugyan egy örökkévalóságnak tűnt, de végre megérkezett a hivatalos bejelentés a Clash megjelenésével kapcsolatban. Reméljük a második – vagy lehet már harmadik – nekifutás jobban sikerül, elvégre ha minden jól ment volna már 2018. óta élvezhetnénk.

Sajnálatos módon tonnányi hibával futott be a kliensbe épített bajnokság, ami nemcsak önmagára volt hatással, hanem a többi aktív League of Legends játékmódra is. Így nem tudott mit tenni a fejlesztőcsapat, visszavonták a megjelenést.

Azóta több éles tesztidőszakot is megélt a Clash, na meg mi magunk játékosok is. Utóbbiak hosszú ideig nem voltak elégedettek, ugyanis hónapokon keresztül nem sikerült javítani a kritikus hibákat. S mikor már mindenki lemondott a Clash megjelenéséről, a Riot Games bejelentette a tesztidőszak utolsó hullámát.

Először regionálisan próbálhattuk ki a megerősített játékmódot, aztán a felmerülő kisebb hibácskák orvoslása után egy globális teszt érkezett. Amin már meglepő módon kiválóan teljesített a játékmód, a Riot Games visszajelzése szerint elsöprő sikere volt a legutóbbi Clash időszaknak.

Épp ezért ideje újból megpróbálkozni a hivatalos megjelenéssel.

A Clash február 22-én és 23-án lesz újból játszható az éles szervereken, s reményeink szerint ezúttal bent is marad örökre.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×