A TSM-től igazolt dán lövész eddig elképesztő formában játszik. Zven szó szerint halhatatlan a Cloud9 mezében, eddig alaposan rácáfolt a kétkedőkre.

A Cloud9 frissen igazolt lövésze Jesper „Zven” Svenningsen eddig elképesztő teljesítményt nyújt. Egy ideje a C9 fanok már érezhették, hogy Sneaky nem az igazi, de erre talán még ők sem számítottak. Mikor bejelentették a dán ADC érkezését, eleinte szkeptikusok voltak vele kapcsolatban, úgy tűnik Zven most mindenkire rácáfolt.

Az LCS tavaszi kiírásában 4 meccs alatt, eddig még egyszer sem halt meg!

És ha ez még nem lenne elég, van itt más is! Emellett még legalább öt kiemelkedő statisztika is az ő nevéhez fűződik a mezőnyben:

  • Legtöbb CS per perc (9.7)
  • Legnagyobb Gold különbség az első 15 percben (616)
  • Legnagyobb CS különbség az első 15 percben (16)
  • Legnagyobb XP különbség az első 15 percben (911)
  • Legtöbb solo kill a lövészek közül

A ligában eddig 18 killnél, és 33 asszisztnál jár, minden mutatóban kenterbe veri ellenfeleit. Lane társával, Vulcannal eddig mind a négy mérkőzésen dominálták az alsó ösvényt, természetesen veretlen a csapat két hét után.

Pedig az elmúlt két év igazán nehéz volt Zven számára, őt tartották a TSM egyik fő problémájának. Úgy tűnik, hogy a dán játékos a kritikákat is maga mögött hagyta, és újra régi fényében tündököl. Mindenesetre reméljük, hogy csak a lövész pozíciót örökölte meg Sneaky-től és nem a cosplayeit.

A Cloud9 legközelebb szombaton a Flyquest csapatával találkozik a ligában. Szerintetek idén esélyes a C9 akár az LCS győzelemre is?

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×