Miután a játékos közösség javaslatára az Activision minden Outback Pack bevételt felajánlott Ausztrália megsegítésére, végül az is kiderült, mekkora összeget dobtak össze a Call of Duty felhasználók.

A limitált kiadású Outback Pack, később Outback Relief Pack bevételeit a közösség kérésére az Activision teljes egészében felajánlotta jótékony célra. A cél az Ausztráliában zajló katasztrófa megsegítése volt. A CoD kiadója most bejelentette, hogy 1.6 millió dollárt gyűjtöttek össze a játékosok – írja a Dot Esport.

Ez átszámítva kb. 488 millió forintnak megfelelő összeget jelent.

A Call of Duty: Modern Warfare ausztrál tematikájú kozmetikai csomagját egészen január végéig értékesítették. Amikor megjelent, a játékosok rögtön arra gondoltak, milyen nagyszerű lépés lenne, ha ennek bevételeit jótékony célra ajánlanák fel. Az Activision eleget tett a kérésnek, megváltoztatták a csomag nevét, majd elindulhatott a gyűjtés. Az összegyűlt 1.6 millió dollárt el is juttatták a Direct Relief humanitárius segélyszervezetnek.

Kép forrása: Activision

„A Call of Duty játékosok szerte a világon összefogtak a szörnyű tragédia elleni küzdelem támogatására. Örömünkre szolgál, hogy tudtunk segíteni ebben az erőfeszítésben az Outback Relief Pack bevételeivel. Köszönjük mindenkinek a nagylelkű vásárlásokat és alig várjuk, hogy az adomány jó célt szolgáljon” – mondta Byron Beede, a Call of Duty alelnöke.

Köszönöm a rajongóknak és a közösségnek. A stúdió összes munkatársa nevében köszönöm a támogatást” – mondta Patrick Kelly, az Infinity Ward kreatív igazgatója.

Kép forrása: Activision

„Nagyon hálásak vagyunk az Activision-nek és a CoD közösségnek. A lenyűgöző támogatás közvetlenül az Ausztráliában élőket segíti majd” – mondta Thomas Tighe, a Direct Relief elnök-vezérigazgatója.

Szívből reméljük, hogy a Call of Duty közösség adománya sokaknak segít majd. Te hozzájárultál vásárlással a kezdeményezéshez?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×