Pokimane a Fortnite közösség egyik legismertebb streamere. Viszont manapság már nem közvetíti túl sokat a játékot, legújabb videójában beszélt is az okáról.

Pokimane League of Legends streamerként vált híressé, a Riot Games MOBA játékán kívül nem is nagyon játszott semmit életében. Aztán a nagy Fortnite-hype időszaka alatt kipróbálta az Epic Battle Royale-ját, s egyből szerelembe esett.

Ezután hosszú hónapokig hanyagolta a LoL-t, többnyire a Fortnite-nak élt. Meg is ugrott pillanatok alatt a nézettsége, a mai nézőinek túlynomó többsége mint Fortnite streamer ismeri őt.

Poki „fáradalmait” nemrégiben az Epic Games is honorálta, a streamer megkapta saját Emote-ját a játékba az Icon Series keretein belül.

Amit viszont nézői is megfigyeltek, hogy ugyan még mindig szereti a játékot Poki, már alig streameli. Erre nemrég rá is kérdezett a chat, amire egy meglepő és kissé szomorú választ adott a hölgy:

„Még mindig órákon át tudom játszani a játékot, de a helyzet az, hogy már nem szeretem streamelni. Milliónyi stream snipert kapok a nyakamba, sírni tudnék ilyenkor.”

A Fortnite tehát szépen lassan elveszíti az egyik legelhivatottabb és leghíresebb arcát, lényegében a saját közösségének köszönhetően.

Sajnos a stream sniping nem egy új keletű történet, a játék megjelenése óta keseríti a streamerek életét. Tfue, Ninja, de még mikor Fortnite-ozott, DrDisrespect is folyamatosan szenvedett kellemetlenkedőkkel.

Az Epic Games egyébként bünteti ezt a magaviseletet, a játékba már beépítettek egy „Streamer módot”, ami elrejti a játékosok neveit, de gyakorlatban ez csak sovány vigasz. Ahogy Pokimane is mondta, még mindig él a probléma.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×