Egyre relevánsabbak a lövészek a League of Legends-ben. Ugyan nem az ortodox ADC-k uralkodnak, de Miss Fortune így is képviseli mindkét tábort.

Nincs jelenleg jobban teljesítő ADC a játékban, mint Miss Fortune. Az elsősorban Lethality vonalon épített karakter 52%-os győzelmi aránnyal áll az élen, ráadásul ő az, akit a legtöbben választanak az alsó ösvényre.

A 10.2-es ciklusban – na meg úgy általában eddig a 10. szezon során – közel sem a támadási sebességre támaszkodó lövészek dominálnak. Mondjuk azt balgaság lenne állítani, hogy MF nem képes gyorsan darálni a fegyvereit, ő amolyan átmenet a két véglet között. Feltehetően ezért is kedvelik oly sokan, személyében majdnem minden lövész megtalálhatja a tökéletes, LP farmolásra alkalmas karaktert.

waterloo miss fortune

Forrás: Riot Games

A Press the Attackkal lavírozó hős emiatt meg is kapja a maga törődését a 10.3-as frissítésben. Mivel tényleg nagyon jól illeszkedett a metába, a fejlesztők lecsíptek a szintenként kapott támadási sebességéből. Az eddigi plusz 3% helyett a 10.3-tól kezdve csak 2.25%-ot fog kapni.

Ugyan összességében Senna győzelmi aránya jobb, mint MF-nek, őt nem választják olyan sűrűn. Vagyis kevesebb regisztrált meccsből teljesít jobban, így inkább Miss Fortune felé dől a mérleg nyelve.

A beígért változtatások alapján Miss Fortune nem kap akkora érvágást, mint Senna a 10.3-ban. Érdemes lehet tehát elkezdeni vele játszani, ugyanis még hetekig a meta élén lesz a hős.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×