Egyelőre nem áll túl jól a PUBG Corp. szénája.

Nemrég bejelentette a PUBG Corp., hogy hajnalban érkezik egy nagyobb bugfix csomag, amire már oly’ régóta vár a közösség. A specifikációkat egyelőre nem osztották meg velünk, de egyből voltak elképzeléseink, hogy melyik hibákat kellene azonnal javítani, hogy ismét élvezhető legyen a játék. Úgy tűnik, a PUBG Corp. még mindig meg tud lepni, ugyanis a főbb hibák közül egyet sem sikerült javítaniuk, legalábbis, ha hihetünk a hivatalos német Twitter fiókjuknak.

  • Javítottak néhány hibásan megjelenő nadrágot
  • A női játékosokat kopasznak mutatta a játék a „Medieval” sisak felvétele után, ezt javították
  • Néhány tárgy/felszerelés ikonja túl kicsi volt, ezeken nagyítottak
  • Erangelen a sekély vízben is le tudunk feküdni mostantól

 

Nos, mindössze ennyi. Sem a mikrolagokkal nem kezdtek semmit, a szerverek jó része továbbra is kriminális, de Karakin fps zabáló épületei is bent maradtak. Érthető módon a fentebbi change log nem igazán tetszett a játékosoknak, akik hangot is adtak véleményüknek:

„Mekkora egy rohadt vicc”

„4 óra karbantartás, ilyen bugok miatt? Ez komoly?”

„A 100%-os processzorhasználattal mi lesz?”

„Egy újabb szar update, ahogy már azt korábban megszoktuk.

„Köszönjük fejlesztők, rendkívül jól végzitek a munkátokat. A játék csodásan fut, nincs szükség további optimalizációkra.”

Persze lehet, hogy a németek nem adták meg a pontos specifikációkat, így még van némi remény, hogy a főbb problémákat is javítják. Az biztos, hogy egy ilyen javítócsomag miatt felesleges a 4 órás karbantartás.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×