52%-os győzelmi aránnyal rendelkezik, és fillérekből megvan. Ezt tudja jelenleg a Face Hunter, a tökéletes Hearthstone Ranked választás.

Hónap eleji Hearthstone rankedezésre viszonylag könnyű paklit választani. Nem kell ugyanis túl sok szempontnak megfelelni, csak a legfontosabbaknak.

Könnyű legyen kezelni, gyorsan menjenek le a meccsek, és még gyorsabban lehessen vele haladni.

Pont ezen szempontok miatt a Face paklik és a Zoo deckek szokták ilyenkor dominálni a mezőnyt. A HSReplay ebben a hónapban is segít a gyors mászást választóknak egy kis háttérinfóval, megmutatták a legolcsóbb, mégis eredményes paklit a metából.

Ezzel a Face Hunterrel nem nehéz boldogulni, minden megy az arcba és kész. Szépen tesszük ki a kezünket curve-ről, ha pedig beragadna pár mana, ott a Hero Power. Alig van benne drága lap, a szó mindkét értelmében.

Ugyanis a deck átlagos mana költsége is rendkívül alacsony, 4-ért jön a legdrágább lap, és Dustból se kerülnek sokba a kártyák. Az egész pakli 1920 Dustból megvan, ennek ellenére 52%-os győzelmi arányt tud felmutatni.

Aki egy kicsivel jobb győzelmi arány érdekében több Dustot is szánna a gyors előrejutásra, vannak persze más opciók is. 4-5000 Dust környékén már 55%-os győzelmi arányú Hearthstone paklit is kiadnak a statisztikák.

Irány a hónap eleji őrület, sok sikert mindenkinek.

×