Ezúttal nem érdemes teketóriázni.

Aki korábban szemezett már a Nintendo Switch modellekkel, de eltántorították a magas árak, az most semmiképp ne hagyja ki a Turbado legújabb akcióját, Switch-ek ugyanis nem mentek még ilyen olcsón. Én magam decemberben újítottam be egyre, sajnos teljes áron, de egyáltalán nem bántam meg, az utolsó fillért is megérte. Az unalmas metrózás már a múlté, a bakancslistás játékok száma pedig egyre hosszabbra nyúlik.

Az Akciófigyelő rovatunkban a legnagyobb leárazásokról számolunk be. Épp az óriási akciók miatt érdemes minél előbb megfontolni a vásárlást.

Ezúttal a telefonos körökben népszerű Turbado outlet oldalán néztünk szét, ahol az okostelefonokon kívül rengeteg Nintendo Switch keres gazdát. A pláne az egészben, hogy a cég a használt piaci áraknál is olcsóbban kínálja a konzolokat.

Akit nem zavarnak a karcok, az jó üzletet köthet / Kép: Turbado

Noha eredetileg 100 ezer forinttól indul a Switch ára, a Turbadón már 67 ezer forintért is találunk eladó darabot, természetesen 2 év garanciával.

Azt tudni kell az eladásra kínált példányokról, hogy ezek már felbontott, visszaküldött konzolok. A vásárlók ugyanis mindenféle ok nélkül visszaküldhetik 15 napon belül az webáruházakban rendelt termékeket. Az említett oldalon ezek közül mazsolázhatunk, de jó hír, hogy ezekre is ugyanúgy érvényes a 15 napos visszaküldési lehetőség, ha esetleg egy túlságosan leharcolt példányt kapnánk kézhez.

A csatasor / Kép: Turbado

A kínált Nintendo Switch-ek java része 70 ezer forint környékén megy, amihez természetesen jár a 2 év garancia. Ez az ár olcsóbb, mint a használt piaci átlag, ahol 80-85 ezret kérnek általában a konzolokért.

A teljes kínálatot itt találjátok.

Jó vásárlást kívánunk mindenkinek!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×