A Fortnite fejlesztői, mikor először papírra vetették a játék terveit, még teljesen más elképzeléssel álltak a ma már világhírű címhez.

A Fortnite hatalmasat változott azóta, hogy az Epic Games először beszélt róla. A sajátos építőmechanikával ellátott játék eredetileg egy túlélőhorror címként volt belengetve, s csak később, a fejlesztés során indult el új irányba.

Végül 2017. nyarán érkezett meg, ám ekkorra már mint co-op akció játék tekintettek rá. Néhol megmaradtak a túlélő elemek, viszont a horrorisztikus környezetet egy sokkal emészthetőbb, cartoon grafika váltotta fel.

Viszont érdekes módon utóbbi sem volt teljesen kiforrott, maguk a karakterek modelljei is komoly változásokon estek át az évek során.

Előkerült egy kép, amin a régi modelleket láthatjuk. Jól kivehető az új irány, a markánsabb vonalakat lecserélték a fejlesztők, ráadásul a ruházatokon is finomhangoltak kicsit. A hölgyek ruházata szolidabb lett, a régi harcosok dekoltázsa mélyebbre volt vágva. A férfiak felszerelése viszont alig változott.

Ismerve, hogy milyen karriert futott azóta be a Fortnite, valószínűleg a kiadó is örül, hogy többször is új irányt vett a fejlesztés során. Ma már a világ egyik legmeghatározóbb online videojátéka.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×