Az egész csapat összesen szerzett 65 killt, ebből gas egyedül bevállalt 40-et Infernón. Kár, hogy még így is kiesett a csapat.

Elindultak az első nyílt Minor selejtezők, szemezgettünk kicsit a fontosabb kvalik legérdekesebb infói közül.

Európai Minor

A két zárt kvaliba jutó csapat hozott is nagy meglepetést, meg nem is. A BIG esélyeshez méltó módon jutott tovább, de meglepetésre a frissen összeállt svéd veteránok is nagyon magabiztosak voltak. A dignitas néven újra versenyző f0rest-GeT_RiGhT-friberg-xizt négyes, hallzerk támogatásával már az első tornájukon nagyot villantottak. Legyőzték a draken és dennis által vezetett GamerLegiont, és az oskar által carry-zett Sproutot is.

Amerikai Minor

Meglepő módon, a nagy nevek még a legjobb 8-ba sem jutottak le. A továbbjutást a Nifty irányította Envy és a Zellsis által vezetett Rugratz húzta be.

Ázsiai Minor

A legmeglepőbb eredményt innen kaptuk, méghozzá a továbbjutásért vívott EHOME vs. Aster meccsen. Történt ugyanis, hogy a Bo3-as meccs első mapján gas összehozta a világ talán legdurvább carry-jét, amit vesztett csapattól valaha láttunk.

Az egész csapat 65 killt szerzett 22 kör alatt, ebből egyedül gas lőtt 40-et.

Igen, a mapot elbukta az Aster csapata, csupán 6 kört tudtak nyerni. Gas viszont szinte mindenkit belőtt, rajta nem múlott az eredmény. Egészen elképesztő 2.28-as ratinggel zárt a vesztes csapat élén, +24-es K/D különbséggel. 40 kill, ebből 27 headshot jött össze neki 22 kör alatt, ez körönként majdnem 2 killes átlag.

Folytatás február 4-én és 8-án, a maásodik és harmadik nyílt Minor selejtezőkkel.

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×