A Riot Games 2020-ra javítani szeretett volna a felső ösvény hatékonyságán. A meghozott változtatások nem voltak eredményesek, a fejlesztők tovább próbálkoznak.

Állandó téma a League of Legends közösségen belül a pozíciók relevanciája. Mindenkinek van véleménye arról, hogy melyik az a role, ami a legnagyobb hatással van egy játékra. A legjobb játékosok igyekeznek ezekre a szerepekre fókuszálni, ugyanis a Solo Queue ranglétrát könnyebb megmászni, ha saját sorsunk kovácsai vagyunk.

Forrás: Riot Games

Abban viszont többnyire egyetértenek a játékosok, hogy jelenleg a legirrelevánsabb pozíció a felső ösvényen található. A statisztikák szerint Platinum szint fölött semmi szignifikánsat nem adnak a játékhoz a toposok. Ha megnyerik az ösvényfázisuk, még akkor sem garantált a pozitív végeredmény.

Ez a fajta hatástalanság pedig végre már a Riot Games-nek is feltűnt.

 

A legfrissebb fejlesztői jegyzékben szó esett a TFT fejlődéséről, a Clash megjelenéséről, valamint a top is kiemelt témaként szerepelt. A 2020-as szezon előkészítése során a Riot azt szerette volna, hogy régi fényében tündököljön a felső ösvény. Az elvégzett munkálatok viszont sajnos mit sem változtattak a toposok eredményességén, ezt pedig komoly kellemetlenségként könyvelték el.

Folytatódik hát a toposok egyensúlyba helyezésének folyamata.

Részleteiben még nem tértek ki a fejlesztők arra, hogy mire lehet számítani, de egyértelműen a lehető leggyorsabban orvosolni szeretnék a problémát. Riot Meddler azt írta, reményei szerint „hamarosan” befuthatnak a módosítások.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×