Végre a Blizzard is belátta, hogy gyorsítani kell a Hearthstone lapok animációján, hiszen egy körbe rengeteg mindennek bele kell férnie.

A játék fejlődésével a lehetőségek tárháza is egyre szélesebb a Hearthstone világában. Egyre több kombó, egyre több hosszúra nyúló kör vagy többször is aktivizálható képesség kerül a játékba, aminek hatására egyre kevesebbnek tűnik a körünkre szánt idő.

A fejlesztők azonban érthető módon nem szeretnének a játék alapjaiba belenyúlni, a köridő tehát nem fog változni sem most, sem a jövőben. Ez viszont még nem jelenti, hogy ne lehetne jelentősen gyorsítani a játékon.

Az egyik Blizzard fejlesztő elárulta, a negyedére csökkentik az egész játékban az minionok egyes animációit.

Card

„Az egész játékban felgyorsítjuk az olyan minion képességeket, mint a Poisonous és a Lifesteal, vagy a Whenever/After kulcsszavas dolgokat. A következő frissítésben 0.8 másodpercről 0.2-re gyorsulnak, így jobban illeszkednek majd a Battlegrounds sebességéhez is. Kipróbáltuk, működik, de csak egy teljes Patch alatt építhető be a játékba, ezért várunk vele.” – árulta el hadidjahb.

A technika tehát már adott, jöhetnek a sokkal gyorsabb körök nem csak Ranked és Arena meccseken, de Battlegrounds-ban is. A fejlesztők ezzel jelentősen felgyorsítják az egész játékot, sokkal nagyobb teret adva olyan kombóknak, amik eddig az idő szűkössége miatt esetleg rosszul sültek el.

Alig várjuk a következő nagy Update-et, hogy élesben is kipróbálhassuk az újdonságokat.

×