A sokat mutató kártyák illusztrációira lecsapó cenzúra hullám után itt a következő eset? Yogg-Saron inkább egy véletlen figyelmetlenség áldozatának tűnik.

Jaina, Succubus és még sorolhatnánk azon illusztrációk listáját, akik túl szexinek találtattak. A kiadó ennek érdekében gyorsan új grafikát rajzoltatott nekik, ami takarja az illetlennek vélt részeket.

Vélhetően nem ugyanebből a megfontolásból, de a Blizzard a közelmúltban Yogg-Saron képén is apró módosításokat eszközölt. Egészen pontosan fogták, és rázoomoltak a képre, amiből így már alig kivehető bármilyen apróbb részlet.

Bal oldalon látható az új változat, jobb oldalon az eredeti rajz. A sima változaton még látszódnak emberi alakok, még több csáp és Yogg -Saron méreteivel is jobban tisztába kerülünk. Az új kép meg belezoomolt a szájába, szó szerint.

A golden változat is hasonlóan járt, itt még közelebb sikerült zoomolni az Old Godra.

A közösség persze egyből megtalálta a dolog humoros oldalát is, azonnali Dust-visszatérítést követelnek a „nerfelt” kártya miatt.

Card

Jó ötlet, de esély sincs rá, hogy bekövetkezzen. Vélhetően valamilyen figyelmetlenségről van csupán szó, és nem szándékos változtatásról. Legalábbis nagyon reméljük, mert teljesen indokolatlannak tűnik ez a zoomolás. Jobb volt az eredeti rajz, kérjük vissza!

×