Az Epic Games elvileg már javítja a halálos kimenetelű bugot, bár ennek még egyelőre semmilyen nyomát nem látni. Marad a bosszankodás és a várakozás.

Pár hónapja ütötte fel először fejét a harc közbeni laggolás hibája. Ahogy a neve is mutatja, a simán futó játék szinte lefagy, ha ellenfelet látunk, és a következő pillanatban már meg is haltunk. Valójában persze nem lefagyásról beszélünk, még ha így is tűnik elsőre.

Egészen egyszerűen csak akkorát laggol a játéj, hogy másodpercekbe telik, mire magához tér.

Why is this still a thing? from r/FortNiteBR

A legnagyobb baj mindezzel, hogy egy hónap alatt sem sikerült még kijavítani. Mostanra viszont már az Epic is érzékelte a laggolások miatti felháborodást, meg kellett szólalniuk az ügyben.

Állításuk szerint természetesen tudnak a hibáról, és már kivizsgálás alatt van, miért laggol ekkorát a játék, ha ellenfelet látunk.

Card

Akár meg is nyugodhatnánk egy ilyen kijelentés után, mégsem tesszük. Létezik ugyanis egy oldal, ahol a Fortnite hibajavításait követhetjük nyomon. Ezen a Trello oldalon külön szerepelnek az egész Fortnite legfontosabb javításra váró kérdései és a Battle Royale prioritások is.

A fentebb említett hiba azonban egyik listában sincs benne.

Hiába állítja tehát az Epic, hogy úton a megoldás, ha még a hibalistáig se jutott el a bug. A jó hír tehát az, hogy elvileg csinálják. A rossz hír viszont, hogy gyakorlatilag ennek semmi nyoma. A hiba még mindig fennáll, a javítást pedig még nem ütemezték be maguk számára. Egy Battle Royale játék, ahol nem tudsz harcolni, mert lefagy a játék, ha ellenfelet látsz. Szuper!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×