Sikeresen lezajlott a Twitch Rivals Streamer Bowl Fortnite rendezvény. A jótékonysági torna viszont nem volt atrocitás mentes, NickEh30 vívta ki sokak haragját.

Hatalmas sportünnep az USA-ban a Super Bowl. Épp ezért a Fortnite sem maradhatott ki az ünneplésből, a Twitch Rivals keretein belül megrendezésre került a Streamer Bowl jótékonysági esemény.

A lebonyolítás pofon egyszerű volt, duó csapatok csaptak össze, minden keret egy ismertebb Twitch streamerből és egy amerikai focistából állt. Részt vett a versenyen többek között Tfue, Bugha, Juju Smith-Schuster, vagy éppen D.K. Metcalf.

Az a csapat, amelyik győz, eldönthette, hogy az 500 ezer dolláros fődíjat melyik alapítvány – vagy alapítványok – számlájára juttassák el.

Mivel a párosok nem voltak összeszokva, s egy játékos csapatonként biztosan nem értett úgy a Fortnite-hoz, mint a másik, a szervezők kitalálták, hogy kötött landolási pontot kapnak az indulók. Ez azt jelentette, hogy mindenkinek meg volt mondva, hogy honnan kezdhet, ott megpakolhatták magukat felszereléssel, aztán mehetett a Battle Royale.

Nos, NickEh30 úgy érezte, hogy neki nagyon meg kell nyernie ezt a kiemelkedően fontos jótékonysági rendezvényt. Így úgy döntött, fittyet hány a szabályokra és csalással szerez magának és csapattársának – David Morgannek – előnyt.

„Ugorjunk a megengedett zónán kívülre, ez teljesen rendben van, maximum figyelmeztetést kaphatunk!”

Azt nem tudjuk, hogy miért hitte azt, hogy ezzel legitimálta a tervét. (Ráadásul a legrosszabbkor mondta mindezt, az egész stream hallotta…) Csak azért, mert nem zárhatnak ki egy JÓTÉKONYSÁGI VERSENYRŐL, még egyáltalán nem korrekt kihasználni a kiírás kiskapuit.

Az már csak hab a tortán, hogy ezzel a húzással képesek voltak meglepni egy ellenséges csapatot és pontelőnyből indulni a kivégzésük után.

Ahogy azt jósolta Nick, tényleg csak figyelmeztetést kaptak a kör végén, ám még egy ilyen aljas húzás sem volt elég ahhoz, hogy összességében felküzdjék magukat a dobogó legtetejére.

A tornát Clix és csapattára, Tarik Cohan nyerte, az MVP pedig Tfue lett.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×